TvMAK.Com – SHQIP TV APPS

9356

Free TvMAK.Com – SHQIP TV Apps Download For PC Full

TvMAK.Com - SHQIP TV

TvMAK.Com – SHQIP TV Apps Download For PC Windows 7,8,10,XP.TvMAK.Com – SHQIP TV Apps Download for PC Full Version.Download TvMAK.Com – SHQIP TV Apps for PC Windows 7,8,10,XP.-Ky aplikacion ju mundëson të shikoni kanale shqip në telefonin tuaj Android.
-Kanalet janë të inçizuara dhe ju mund ti shikoni programet deri ne 7 DITË pasi ato kanë kaluar

Aplikacioni është LEGAL dhe të gjitha Kanalet procesohen ne serverat tonë, jane stabile dhe pa ndërprerje.

Programi punon me Wifi dhe me internetin e celularit (3G,4G,H+) Dhe harxhon MINIMUM trafik nga interneti juaj per dallim nga çdo app tjeter

TvMak është platformë televizive pa pagesë të cilën mund ta shikoni nga Kompjuteri juaj, nga telefonat Android dhe iPhone.

-PER TË GJITHA KANALET QË I TRANSMETOJMË NË PLATFORMËN TONË KEMI LEJE NGA TELEVIZIONET PERKATËSE

(Nese doni edhe tv juaj të jetë pjesë e kësaj platforme na kontaktoni ne www.TvMAK.Com)

How To Play TvMAK.Com – SHQIP TV APPS On PC Windows 7,8,10,XP

1.Download and Install Android Emulator on PC,Laptop,Tablet.Click “Download Emulator” to download.

2.Run Android Emulator on PC, Laptop or Tablet.

3.Open Android Emulator for PC,Laptop,Tablet import the TvMAK.Com – SHQIP TV Apps file from your PC Into Android Emulator to install it.

4.Install TvMAK.Com – SHQIP TV APPS for PC Windows.Now you can play TvMAK.Com – SHQIP TV Apps on PC.

DOWNLOAD APK    DOWNLOAD EMULATOR